klimaatburgemeesterlelystad@gmail.com

Workshops in november

j
1 november 2022

In de maand november geef ik als Klimaatburgemeester op 5 verschillende plekken een (gratis) workshop over energiebesparing.

Er zal een levendige uitwisseling plaatsvinden van tips hoe mensen in hun eigen huis bewuster kunnen omgaan met gas, water en electra. Dus wat in je eigen gedrag kan je aanpassen om je energierekening op peil te krijgen?

Dit thema is urgent, omdat voor veel mensen de energierekening erg hoog is. Als we samen na kunnen denken wat we zelf kunnen doen is dat goed voor onze eigen portemonnee, maar ook goed voor het milieu. Win-win dus.

Als je al veel tips hebt, kan je komen om ze te delen, maar als je graag meer wilt weten ben je ook welkom.

Kijk hieronder op welke data en locaties de workshops plaatsvinden.

Zie ik je daar?

Janneke

Logo Klimaatburgemeester Lelystad - lang

De Klimaatburgemeester Lelystad zet zich in voor een beter klimaat en inspireert anderen om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer energie te besparen.

Laatste nieuws

Recente berichten

Terugblik Klimaatmarkt 2023

Terugblik Klimaatmarkt 2023

We kijken terug op een geslaagde Klimaatmarkt 2023 met workshops, lezingen, energie-advies, (h)eerlijk eten en drinken, tips om je tuin te vergroenen, een modeshow, interessante presentaties, volop interactie en een fijne opkomst. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Lees meer
Klimaatmarkt 2023

Klimaatmarkt 2023

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseert de Klimaatburgemeester van 11.00 tot 15.00 uur in het Stadhuis van Lelystad een Klimaatmarkt. Met workshops, lezingen, energie-advies, (h)eerlijk eten en drinken, tips om je tuin te vergroenen én kinderactiviteiten zoals schminken.

Lees meer