klimaatburgemeesterlelystad@gmail.com

Deodorant van Baking Soda

j
22 december 2022

Gebruik Baking Soda in plaats van deodorant. Baking Soda neemt vocht op zonder je zweetklieren te verstoppen. Je zweet dus wel, maar omdat de Baking Soda vocht opneemt, blijven je oksels droog. Door het vocht op te nemen, worden ook bacteriën weggenomen. Hierdoor voorkom je vieze geurtjes.

Je oksels natmaken, klein beetje Baking Soda aanbrengen en klaar voor de rest van de dag.
Baking Soda kost nog geen 2 euro, zit in een kartonnen verpakking, je spuit geen chemicaliën in de lucht en op je huid én je doet makkelijk een jaar met een doos. Effectief, duurzaam en goedkoop!

Baking soda

Logo Klimaatburgemeester Lelystad - lang

De Klimaatburgemeester Lelystad zet zich in voor een beter klimaat en inspireert anderen om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer energie te besparen.

Laatste nieuws

Recente berichten

Terugblik Klimaatmarkt 2023

Terugblik Klimaatmarkt 2023

We kijken terug op een geslaagde Klimaatmarkt 2023 met workshops, lezingen, energie-advies, (h)eerlijk eten en drinken, tips om je tuin te vergroenen, een modeshow, interessante presentaties, volop interactie en een fijne opkomst. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Lees meer
Klimaatmarkt 2023

Klimaatmarkt 2023

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseert de Klimaatburgemeester van 11.00 tot 15.00 uur in het Stadhuis van Lelystad een Klimaatmarkt. Met workshops, lezingen, energie-advies, (h)eerlijk eten en drinken, tips om je tuin te vergroenen én kinderactiviteiten zoals schminken.

Lees meer